Over Van Den Heuvel Recruitment & Consultancy

VanDenHeuvel Recruitment & Consultancy bemiddelt in banen op MBO en HBO niveau. Zowel kandidaten als bedrijven zijn klant en ondervinden de toegevoegde waarde van sterk gemotiveerde specialisten. Dit alles met een zeer persoonlijke tint.

VanDenHeuvel Recruitment & Consultancy onderscheidt zich door te zeggen wat ze doen en te doen wat ze zeggen. Tot haar vaste klantenkring behoort het MKB. VanDenHeuvel Recruitment & Consultancy bemiddelt in diverse functies.

Bent u op zoek naar talent of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan gerust contact met ons op.

Intensieve coaching
Tijdens de proefperiode krijgen onze kandidaten een intensieve begeleiding en coaching om een soepele introductie/start binnen het bedrijf en de nieuwe functie te garanderen. Dat is de onderscheidende, toegevoegde waarde van VanDenHeuvel Recruitment & Consultancy. De wereld van werken verandert continu. Een wereld waarin organisaties voorop willen lopen om hun concurrentiepositie te verbeteren en waarin de arbeidsmobiliteit toeneemt. Organisaties die de juiste kennis op het juiste moment aantrekken en deze kennis ook vast weten te houden, bouwen een voorsprong op. Dit vergt flexibiliteit. Een slagvaardige organisatie anticipeert snel en overtuigend op wisselende (markt) omstandigheden. Liefst zonder dat de aandacht voor de kernactiviteiten wordt verstoord. Flexibiliteit is daarom essentieel.