Even voorstellen

patriciaVoor een persoonlijk contact is introductie gepast.

Patricia van den Heuvel is opgegroeid binnen een ondernemersgezin, getogen in dienstverlening en aansluitend terechtgekomen in diverse spilposities binnen het bedrijfsleven. Ondernemen zit echter in haar bloed, evenals de behoefte om kwaliteit in deze zakelijke branche – vanuit een externe dienstverlenende positie – te willen verbeteren. Deze combinatie van ambities vond zij in 1993 als zelfstandig ondernemer. Opvolgend in 1998 is zij gaan werken als Vestigingsmanager bij een uitzendorganisatie en in 2002 is zij manager personeelszaken geworden bij een gerenommeerd ICT bedrijf.

De daaropvolgende jaren richtte Patricia van den Heuvel zich voornamelijk op het (door) ontwikkelen van transparant personeelsbeleid in combinatie met de Werving en Selectie van de organisatie door het maken van de juiste match van de juiste man/vrouw op de juiste plaats.

Met de opgedane kennis op het gebied van uiteenlopende specifieke bedrijfsculturen en bijbehorende politieke krachtenvelden binnen een diversiteit aan organisaties, koos zij in 2011 voor het zelfstandig ondernemerschap. Patricia startte in januari VanDenHeuvel Recruitment & Consultancy op. Een onderscheidend bureau met zeer eigen karakter. Hoewel geïntroduceerd tijdens laagconjunctuur, heeft het bureau er alle vertrouwen in dat het door het leveren van de juiste match dit bij uitstek de juiste tijd is om op te starten.

Werving en Selectie is meer dat het samenbrengen van klant en sollicitant .Persoonlijke eigenschappen en emoties spelen hierbij een belangrijke rol. Patricia is to the point, gedreven, eerlijk, professioneel, maar ook realistisch en in staat ook op de langere termijn mee te denken met haar relaties.

Patricia is tevens bereikbaar via de volgende netwerken: BOB, Novaduc, Twitter, LinkedIn, Facebook en aanverwante netwerkomgevingen.